Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πάει για βασικός ο Χάμες στη Λεωφόρο!

Πάει για βασικός ο Χάμες στη Λεωφόρο!
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 22:47

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι εδώ! Το έδειξε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, που προερχόταν από μυϊκό τραυματισμό, αγωνίστηκε στο τελευταίο μισάωρο του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, περνώντας στη θέση του εξαιρετικού Ματιέ Βαλμπουενά. Με τον Χάμες να θέτει υποψηφιότητα για βασικός, την Κυριακή (9/4), στη Λεωφόρο!

Ο Ζοσέ Ανιγκό σκέφτεται πολύ σοβαρά τη χρησιμοποίηση του Κολομβιανού στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», στο ντέρμπι «αιωνίων», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Σε ένα γήπεδο, όπου είχε πολύ καλή απόδοση τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε που ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό, όμως τον «έσφαξε» η διαιτησία και ισοφαρίστηκε (1-1).

Όπως φαίνεται, ο Χάμες θα ξεκινήσει την Κυριακή και θα έρθει από τον πάγκο ο Βαλμπουενά, στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χάμες είναι καλά, το έδειξε και κόντρα στους «ασπρόμαυρους», έχοντας μάλιστα και συμμετοχή στο 2-1 των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Φορτούνης θα διατηρηθεί, όπως όλα δείχνουν, στα πλάγια της επίθεσης, με τους Μπιέλ και Μασούρα να διεκδικούν την άλλη θέση των «φτερών». Κάπου εδώ, να σημειώσουμε ότι ο Μπιέλ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού τον Νοέμβριο στη Λεωφόρο.

Ο Ανιγκό δεν υπολογίζει στον τραυματία Κανός, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν φαίνεται να είναι στις πρώτες επιλογές του Γάλλου τεχνικού, με τον Βρουσάι να αποτελεί μία ακόμη λύση για το δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά στην άμυνα, «ανοιχτό» παραμένει το αμυντικό «δίδυμο». Ο Σωκράτης είναι καλά και «παίζει» για την ενδεκάδα. Παρτενέρ του θα είναι, όπως φαίνεται, ο Μπα, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο. Θέση διεκδικεί και ο Σισέ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το ποτήρι ξεχείλισε, μένουν οι... σφαγές

Το ποτήρι ξεχείλισε, μένουν οι... σφαγές

Χωρίς ίχνος ντροπής οι Μπαλτάκος, Μπένετ συνεχίζουν στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, αντίστοιχα. Μόνο αν φύγουν θα λυθεί το πρόβλημα στη διαιτησία επειδή θα κάνουν κι άλλα.

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Μέχρι τέλους για το 48ο ο Ολυμπιακός, που είναι αποφασισμένος για «διπλό» στη Λεωφόρο.