Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Τα οχήματα στον καθρέφτη είναι πιο κοντά από ότι εμφανίζονται»

«Τα οχήματα στον καθρέφτη είναι πιο κοντά από ότι εμφανίζονται»
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 16:56

Έχετε δει ποτέ στον καθρέφτη σας τη γνωστή ρήση «Τα οχήματα στον καθρέφτη είναι πιο κοντά από ότι εμφανίζονται»; Πολύ γνωστό αυτό. Όλοι το ξέρουν. Για αυτό και αναγράφεται, ώστε αν κάποιος δεν το γνωρίζει, να το έχει υπόψιν του και να αναλόγως να προσαρμόζει την οδήγησή του.

Έτσι και ο Ολυμπιακός. Είναι πιο κοντά από ότι φαίνεται στους «εξυγιαντές». Είναι πιο κοντά από ότι θα ήθελαν, ενδεχομένως. Αλλά και πιο κοντά από ότι έχουν προσπαθήσει να τον κάνουν να είναι. Τον ήθελαν πιο μακριά. Μπορεί να βλέπουν το -3 και να το παίζουν ψύχραιμοι, αλλά... Η ψυχή τους το ξέρει… Το -3 για τον Ολυμπιακό είναι… τίποτα! Το εξαφανίζει σε μια αγωνιστική μέσα, αν έχει και λίγο την τύχη με το μέρος του…

Έτσι είναι η φάση με τον Θρύλο που καταδιώκει τους… αντιπάλους του. «Τα οχήματα στον καθρέφτη είναι πιο κοντά από ότι εμφανίζονται»! Το γράφουν οι καθρέφτες των αυτοκινήτων. Όχι όλοι. Αλλά σε όλους ισχύει. Έτσι και οι… πρωτοπόροι της πλάκας. Βλέπουν τον Ολυμπιακό πίσω του και ξέρουν ότι… τους φτάνει! Και έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα για την πρόκριση

Δίπλα στην ομάδα για την πρόκριση

Δείτε τι ισχύει με τη διάθεση των εισιτηρίων που απέμεναν, για τη μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και την πρόκριση στον τελικό!