Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάρλος Κορμπεράν: «Περήφανος που προπόνησα τον Ολυμπιακό»

Κάρλος Κορμπεράν: «Περήφανος που προπόνησα τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 10:51

Ο Κάρλος Κορμπεράν κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού για μικρό χρονικό διάστημα, αφού η πίεση και τα αποτελέσματα εκείνης της περιόδου δεν επέτρεπαν περίοδο… χάριτος. Ο ίδιος, πάντως, αν και άμεσα αντικαταστάθηκε, θεωρεί εαυτόν τυχερό που κάθισε στον πάγκο του Θρύλου και δηλώνει υπερήφανος για αυτό. Μεταξύ άλλων ανέφερε, μιλώντας στη Marca:

«Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και με κάνει περήφανο ότι ήμουν μέρος της ευρωπαϊκής αυτής εμπειρίας». Είναι δεδομένο ότι για κάθε προπονητή, το να βάλει στο βιογραφικό του, ότι δούλεψε έστω για λίγο στον Ολυμπιακό, αποτελεί μεγάλη ώθηση. Και ο Κάρλος Κορμπεράν το γνωρίζει καλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

ΓΣΠ, ετοιμάσου για τον Θρύλο

ΓΣΠ, ετοιμάσου για τον Θρύλο

Επειδή το «ερχόμαστε» δεν μας αρέσει γιατί το λέγανε οι της ΑΕΚ (και ήρθαν και μάζευαν τη μία τριάρα πίσω από την άλλη), ο τελικός του Κυπέλλου γίνεται στο ΓΣΠ και ο Ολυμπιακός… κλείνει θέση.

Δρόμο!

Δρόμο!

Το ποδόσφαιρό μας δεν σηκώνει άλλο εμπαιγμό! Στο καλό και να μη μας γράφουν!

Για όλα αυτά, μη σταματάς!

Για όλα αυτά, μη σταματάς!

Για όλα τα ρεζιλίκια των ΚΕΔ/ΕΠΟ, για όλο το μαγειρείο, το οποίο γίνεται κάθε βδομάδα στους ορισμούς, για τον Κέλετ, τον Πινέιρο, τον Μαριάνι και τους Γιαννάκηδες, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!