Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Νο1 μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η νίκη με τον ΠΑΟΚ!

Το Νο1 μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η νίκη με τον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 12:37

Τα πράγματα είναι απλά. Το μυαλό ΟΛΩΝ στο Ρέντη πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει χρόνος για περισυλλογή και αναζήτηση του «τι και πως» της παραίτησης Μίτσελ και της έλευσης νέου τεχνικού. Τώρα μετράει ΜΟΝΟ η νίκη με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει λόγος:

1) Να συζητάμε για την αποχώρηση του Μίτσελ. Αυτή τη στιγμή δεν βοηθά σε τίποτα το να αναλύουμε αν ο Ισπανός έπραξε σωστά που αποφάσισε να αποχωρήσει. Το αποφάσισε. Το έπραξε. Τέλος. Προχωράμε άμεσα στην επόμενη ημέρα. Και η επόμενη ημέρα είναι… άμεσα. Κυριολεκτικά, η επόμενη ημέρα! Η σημερινή (4/4) και η αυριανή (5/4). Σήμερα προπόνηση, προετοιμασία και αύριο ΑΓΩΝΑΣ. Και δεν υπάρχουν περιθώρια για… περισυλλογή και σκέψη. Αλλά υπάρχει ανάγκη ΜΟΝΟ για δουλειά.

2) Να συζητάμε αυτή τη στιγμή για την επόμενη ημέρα. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι κάνει αυτό που πρέπει και δεν φοβάται να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Και για την επόμενη ημέρα, μετά την αποχώρηση του Μίτσελ, θα κάνει ξανά αυτό που πρέπει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει αυτό που πρέπει, για να χτίσει ο επόμενος προπονητής την ομάδα που θα διεκδικήσει και το επόμενο πρωτάθλημα και θα μπει ξανά στην Ευρώπη, για να πάει πιο ψηλά.

Δεν υπάρχει λόγος τώρα να παίρνουμε το μυαλό μας, από τον πρώτο, μεγάλο και προφανή στόχο: Τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Ένα από τα πράγματα που αναμένουμε να δούμε, στη μετά Μίτσελ εποχή, είναι η επιστροφή του Παπέ Σισέ στα δρώμενα της ομάδας.