Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία πας με αποφασιστικότητα και «αέρα»!

Στην τελική ευθεία πας με αποφασιστικότητα και «αέρα»!
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 09:38

Ηλεκτροσόκ. Καμιά φορά χρειάζεται εκεί όπου όλοι λένε «μη». Ίσως εκεί να είναι που χρειάζεται και περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Στον Ολυμπιακό βλέπουν ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα δείχνει λιγάκι «σφιχτή». Δείχνει μπλοκαρισμένη. Και για να ξεμπλοκαριστεί χρειάζεται μία σημαντική αλλαγή. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Η παραίτηση του Μίτσελ έρχεται σε ένα σημείο, στο οποίο δεν υπάρχει γυρισμός. Ελάχιστες αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος. Και ο Ολυμπιακός την κάνει δεκτή, προχωρώντας σε αυτή την αλλαγή. Αφού βεβαίως πρώτα έκανε την προσπάθειά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να διατηρήσει στον πάγκο τον Ισπανό.

Κάποιοι διαφωνούν με την κίνηση. Άλλοι είναι υπέρ. Έτσι πάνε αυτά. Αλλά η ουσία είναι μία και αυτή την παραδέχονται ακόμη και εκείνη που λένε «έπρεπε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με τον Μίτσελ»: Στην τελική ευθεία δεν πας με «ίσως», «αν» και «όποτε»! Στην τελική ευθεία πας με αποφασιστικότητα και με σιγουριά. Σιγουριά την οποία ο Μίτσελ στο ματς με τον Άρη… δεν έβγαλε. Η επιλογή του να υποβάλει την παραίτησή του, δείχνει την πίεση στην οποία ένιωθε ότι βρισκόταν και αποδεικνύει ότι η ομάδα πραγματικά χρειαζόταν αυτή την αλλαγή.

Η επιλογή του Ολυμπιακού να δεχθεί την παραίτηση του Μίτσελ και να τον αντικαταστήσει έχει ως στόχο να δώσει στην ομάδα τον «αέρα» τον οποίο δείχνει να στερείται, σε αυτή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο ότι τα αποτελέσματα θα κρίνουν τη χρονιά συνολικά. Και όλες τις κινήσεις, οι οποίες έγιναν φέτος, μέχρι εδώ. Έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια, κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Δεν μπορεί αυτή η προσπάθεια να πάει «στα σκουπίδια» στην τελική ευθεία… Δεν γίνεται… Ο Ολυμπιακός θα το παλέψει μέχρι το φινάλε, πάντα κόντρα σε όλους και σε όλα. Με νέο «αέρα» και με νέα ώθηση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλοι μαζί στη «μάχη»!

Όλοι μαζί στη «μάχη»!

Και με τον ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη πρέπει να «κοχλάζει» και πρέπει να «παίξει μπάλα» και ο κόσμος! Περισσότερο από ποτέ.