Αδιαμφισβήτητα η ισοπαλία με τον Άρη ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Πρώτα από όλα αδίκησε τον ευατό του και την προσπάθεια που έχει κάνει για να μειώσει από το -12.
Σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε όπως έχουμε συνηθίσει, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει σε σημείο να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται για λόγια παρηγοριάς, όμως ο Θρύλος το έχει στο DNA του, γνωρίζει πως να κάνει πρωταθλητισμό και σίγουρα θα το παλέψει μέχρι τέλους.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -3 και όχι στο -12 και φυσικά είναι ακόμα μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ναι, το παιχνίδι με τον Άρη ήταν μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Πειραιά να φτάσει στο -1, ναι, οι «ερυθρόλευκοιι» πέταξαν στα σκουπίδια την ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς. Όμως, ο Θρύλος έχει μάθει να μην τα παρατά ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Χρειάζεται ψυχραιμία και ανασύνταξη. Πάντα θα υπάρχουν οι καλές και οι άτυχες στιγμές. Όμως ο Ολυμπιακός δεν θα τα παρατήσει ποτέ, δεν το έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του. Θα παλέψει σε κάθε ματς και στο τέλος θα κάνει λογαριασμό.
Τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός σήκωνε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, εάν δεν τα καταφέρει φέτος, τότε, το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Πειραιά θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να επανέλθει ξανά στις επιτυχίες. Ενωμένοι, ΟΛΟΙ μαζί συνεχίζουμε στο πλευρό της μεγάλης μας αγάπης!
Η αλλαγή προπονητή έχει ως στόχο να δώσει στην ομάδα την ώθηση, την οποία δείχνει να στερείται, σε αυτή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Μίτσελ επέλεξε αυτό τον δρόμο και ο Ολυμπιακός προχωρά για τον τίτλο!