Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνη τους έννοια να «φιμώσουν» τον Ολυμπιακό

Μόνη τους έννοια να «φιμώσουν» τον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 12:19

Είναι λες και τον… περιμένουν στη γωνία… Είναι λες και ψάχνουν αφορμή, για να κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό. Είναι λες και… Μόνη τους έννοια είναι να «φιμώσουν» τον Θρύλο. Και αν υπάρχει ένα… δίδαγμα, από αυτή τη νέα δίωξη, εις βάρος του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, είναι ότι… δεν χάνεται ευκαιρία.

Μιλάει ο Ολυμπιακός; Δίωξη.

Αντιδράει ο Ολυμπιακός; Δίωξη.

Τα λέει έξω από τα δόντια ο Ολυμπιακός; Δίωξη.

Ούτε πρώτη φορά είναι, ούτε τελευταία. Είναι πλέον… συνήθεια.

Προφανώς ο Ολυμπιακός πρέπει να κάθεται να ανέχεται ΟΛΑ τα τερτίπια της ΕΠΟ, του Μπαλτάκου, του ενός, του άλλου και να… μη μιλάει! Να μην αντιδράει. Να κάθεται απλώς να ανέχεται το παραμύθι που του πουλάνε ορισμένοι και να τον βγάζουν… τρελό. Ε, όχι.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να άγεται και να φέρεται κατά το δοκούν του κάθε Μπαλτάκου και του καθενός γενικότερα. Όσες διώξεις και να ασκηθούν, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τον αγώνα του να ξεμπροστιάζει το σύστημα. Και κυρίως; Να τα λέει ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και να ενοχλεί τους «εξυγιαντές».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νέο σκάνδαλο της ομοσπονδίας!

Νέο σκάνδαλο της ομοσπονδίας!

«Συμμαχία» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην ΕΕ της ΕΠΟ καθώς εξουσιοδότησαν τον Μπαλτάκο για να κινηθεί νομικά για τη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας (27/3) για τη διαιτησία. Έκρηξη Αγραφιώτη: «Θα μηνυθείτε για όλα και το παράνομο υλικό που έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα».