Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Φιλικά» που σου στερούν βαθμούς και παίκτες

«Φιλικά» που σου στερούν βαθμούς και παίκτες
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 10:20

Δεν είναι μόνο η απώλεια δύο βαθμών. Ώπα. Τι δύο; Δύο θα ήταν αν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει το… «φιλικό», όπως βαφτίζουν οι πληρωμένοι προπαγανδιστές του συστήματος τα ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Αλλά είναι πέντε οι βαθμοί που έχει χάσει ο Ολυμπιακός, απέναντι στην ομάδα του Καρυπίδη, στην προσπάθειά του να πάρει το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του…

Πέντε βαθμοί, τους οποίους αν είχε πάρει στο… «φιλικό», όπως μας λένε οι βόθροι των αθλητικών ΜΜΕ, θα ήταν… άρχοντας και θα τους έβλεπε όλους αφ’ υψηλού. Αν δεν είχαν γίνει και οι δύο κλοπές στα «αιώνια» ντέρμπι σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη, τότε το 48ο πιθανότατα θα είχε ήδη «καθαρίσει» την υπόθεση «τίτλος».

Εντάξει, κακώς ασχολούμαστε και άλλο με τις γραφικότητες των πληρωμένων φερέφωνων… Αλλά… «φιλικά»; «Φιλικά» που σου στερούν βαθμούς και παίκτες; Δεν είναι μόνο η απώλεια βαθμών. Είναι και οι τραυματισμοί από το «ξύλο» που έριχναν οι παίκτες του Άρη. Όχι. Τα έχουμε δει τα «φιλικά». Ξέρουμε πως είναι. Οι δήθεν «φίλοι» δεν σου κόβουν τον δρόμο προς το πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη συνέπεια και από τους εχθρούς σου…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τα δώρα δεν επιστρέφονται

Τα δώρα δεν επιστρέφονται

Υπάρχει δρόμος ακόμη μπροστά και η διαφορά παρέμεινε σε επίπεδα «ελέγχου». Αλλά δεν επιτρέπεται να υπάρξει άλλη απώλεια. Απλά τα πράγματα.