Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα ΜΜΕ του Κονγκό κάνουν λόγο για διεφθαρμένο διαιτητή λόγω κόκκινης στον Μπακαμπού

Τα ΜΜΕ του Κονγκό κάνουν λόγο για διεφθαρμένο διαιτητή λόγω κόκκινης στον Μπακαμπού
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 17:30

Σκληρή επίθεση προς τον διαιτητή Σαντόκ Σέλμι έκαναν τα ΜΜΕ του Κονγκό, μετά τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος με τη Μαυριτανία, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπακαμπού του Ολυμπιακού αποβλήθηκε από το ματς, αφού αρχικά χρεώθηκε ένα αμφισβητούμενο φάουλ. Στο 51' πήρε κίτρινη κάρτα και στο 61 είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ ζήτησε παράβαση εντός περιοχής για χέρι αντιπάλου μετά από σουτ του. Για αυτές τις τρεις, αλλά και άλλες πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, η ομάδα του Κονγκό ήταν έξαλλη με τον ρέφερι του αγώνα.

Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Προφανώς, ο Τυνήσιος με τα μαύρα είχε μια αποστολή να εκπληρώσει και την εκπλήρωσε πολύ καλά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνές μας, καταλάβαμε ότι πρόκειται για έναν διαιτητή "καμικάζι", τον οποίο πολλές ομάδες κατηγορούν εδώ και αρκετό καιρό για τις αποφάσεις του που θεωρούνται υπερβολικά μεροληπτικές και προκατηλημένες.

Οι «γκάφες» του ξεπέρασαν τόσο πολύ τα όρια, με τον ίδιο να αποτελεί αντικείμενο διαμάχης κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Μαρόκο-Βραζιλία. Μας έχουν ενημερώσει πως ο δεύτερος αντιπρόεδρος του CAF, Αχμέντ Ουλντ Γιαχία, ο οποίος είναι Μαυριτανικής υπηκοότητας, τον χρησιμοποιεί για βρώμικες δουλειές σαν αυτή», ανέφερε ένα από τα ΜΜΕ της χώρας, ονόματι «Factuel».

Διαβάστε επίσης