Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κλίνσμαν: «Θέλω ποδοσφαιριστές σαν τον Χουάνγκ, βρίσκει λύσεις με απλό και άμεσο τρόπο»

Κλίνσμαν: «Θέλω ποδοσφαιριστές σαν τον Χουάνγκ, βρίσκει λύσεις με απλό και άμεσο τρόπο»
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 13:12

O Ινμπόμ Χουάνγκ είναι «κόσμημα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί βασικό «γρανάζι» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Από τον περασμένο Μάιο, ο διεθνής μέσος έχει αγωνιστεί σε 53 ματς, με τον Θρύλο (31), την Σεούλ (10) και την Εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας (12), παίζοντας ασταμάτητα.

Στο χθεσινό (28/3) φιλικό της Νότιας Κορέας με την Ουρουγουάη (1-2), ο Χουάνγκ, με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα. Και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής της ομάδας του. Εξαιρετικός ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά. Κόντρα σε μία ομάδα, που στο κέντρο έχει παίκτες αξίας, όπως ο Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βεσίνο της Λάτσιο και ο Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ.

Για την εμφάνιση του, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Νότιας Κορέας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, του... έβγαλε το καπέλο. Συγκεκριμένα, έκανε ειδική αναφορά στην απόδοση του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι, που βρίσκει λύσεις με απλό και άμεσο τρόπο, είναι εντυπωσιακό. Είναι απολύτως εξαιρετικός! Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα. Θέλω οι παίκτες να παίζουν με μεγάλη ένταση και υψηλό ρυθμό απέναντι σε δυνατές ομάδες. Και ο Χουάνγκ είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το στιλ παιχνιδιού».

Ο Χουάνγκ παίζει στα «κόκκινα», ασταμάτητα. Ένα ακούραστο «μηχανάκι». Παίκτης που κάνει τη διαφορά στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή. Με τον Μίτσελ να περιμένει ακόμη περισσότερα από εκείνον στη συνέχεια των πλέι οφ. Πρόκειται για το σημαντικότερο διάστημα της σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Και παίκτες σαν τον Χουάνγκ μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικοί στη «μάχη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης