Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέσαν οι μάσκες

Πέσαν οι μάσκες
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 09:59

Γράφαμε μία ημέρα πριν τη συνάντηση… «Και τι περιμένουμε να μας πει ο Μπένετ;»… Περίμενε στ’ αλήθεια κανείς να πει η ΚΕΔ, ή η ΕΠΟ, κάτι νέο; Κάτι καινούργιο αναφορικά με τη διαιτησία και τα αίσχη με τους ορισμούς και τις προκλητικές διαιτησίες, εις βάρος του Ολυμπιακού; Και όχι μόνο, βεβαίως, αφού ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος, ο οποίος έχει αδικηθεί. Ασχέτως αν υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι σταθερά ευνοούνται…

Στον Ολυμπιακό ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, στη συνάντηση-παρωδία. Και ξέρουν επίσης ότι δεν υπάρχει καμία βούληση να βελτιωθεί το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά και από τη χθεσινή συνάντηση, πιστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, από πλευράς ΚΕΔ/ΕΠΟ, να φτιάξουν τα πράγματα.

Είναι τόσο παραδομένοι, πλέον, στο σύστημα και στις ασχήμιες τις οποίες αυτό αξιώνει, για να δει τα παιδιά του να παίρνουν πρωτάθλημα ή Κύπελλο, ώστε δεν έχουν και οι ίδιοι τη βούληση να προσπαθήσουν καν… Ο Ολυμπιακός πήγε στη συνάντηση για τη διαιτησία με θέσεις και τοποθετήσεις, οι οποίες ξεμπρόστιασαν το αισχρό σύστημα της «εξυγίανσης». Για άλλη μια φορά. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς από εκείνους που στέκονται απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν γνωρίζει τη λέξη ντροπή και την έννοιά της…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η ξεφτίλα τους

Αυτή είναι η ξεφτίλα τους

Έδωσαν «μάχη» να πάρουν την Εθνική από το Καραϊσκάκη, για να την πάνε σε γήπεδα όπου θα βρίζουν χυδαία τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Χαμόγελα για τον Χάμες

Χαμόγελα για τον Χάμες

Το γεγονός ότι μπήκε ξανά άμεσα στην προπόνηση της Κολομβίας, δείχνει ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος για τον Άρη.