Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλώς τα παιδιά

Καλώς τα παιδιά
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 13:42

Εντάξει, πάμε λίγο μακριά τώρα. Φεύγουμε μπροστά. Αλλά εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Στερημένοι. Να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε έναν τίτλο, με το «έτσι θέλω» από τους άλλους. Μετράμε 47 και 28 και θέλουμε να τους κάνουμε 48 και 29. Και η ομάδα, κακά τα ψέματα, έχει δείξει ότι μπορεί. Έτσι, αφήνουμε λίγο στην άκρη τη Stoiximan Super League και πάμε λίγο στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Εκεί, ο Ολυμπιακός έχει αφήσει στη μέση μια δουλειά. Ναι, είναι πίσω, σε σχέση με την ΑΕΚ. Ναι, δεν έχει πλεονέκτημα, αφού με το εις βάρος του 3-0 από το πρώτο ματς, στην OPAP Arena, πρέπει να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή, για να πάρει εκείνος το εισιτήριο, για τον τελικό του θεσμού και κατ’ επέκταση το 29ο Κύπελλό του.

Η φάση είναι… «καλώς τα παιδιά». Όπως στην OPAP Arena, πολύ προσφάτως, ο Θρύλος έκανε ένα ωραίο 3-0 και είχε την ΑΕΚ από κάτω, για το πρωτάθλημα, έτσι μπορεί να το κάνει ξανά και στο Κύπελλο. Ένα γρήγορο γκολ στο Καραϊσκάκη είναι ό,τι χρειάζεται. Ένα γκολ νωρίς. Και μετά… θα γείρει. Θα έχει κατηφόρα.

Κακά τα ψέματα. Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα. Είναι μια ομάδα, η οποία δεν ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Και αν βρεθεί στη δύσκολη θέση, θα λυγίσει. Δεδομένα. Η φάση είναι… «καλώς τα παιδιά». Τους βάζεις τρία και μετά… περνάς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μιλάνε και πολύ

Μιλάνε και πολύ

Το θέμα δεν είναι απλώς ότι διαλύουν το ποδόσφαιρό μας. Το «φωνάζουν» κιόλας, ότι είναι αυτοί που το κάνουν…

Σοβαρά τώρα, ποιο «Big 4»;

Σοβαρά τώρα, ποιο «Big 4»;

Υπάρχει ένας μεγάλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι άλλοι είναι απλώς μικρότεροι. Δεν υφίσταται κανένα «Big 4».