Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στον Θρύλο μέχρι το 2024 ο Πασχαλάκης!

Στον Θρύλο μέχρι το 2024 ο Πασχαλάκης!
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 18:00

Στις 29 του περασμένου Σεπτέμβρη υπέγραψε στον Ολυμπιακό, μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης… ώστε έξι μήνες αργότερα να μετατραπεί σε έναν εκ των αγαπημένων της κερκίδας. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο οποίος από την στιγμή που ήρθε στον Πειραιά αποτέλεσε βασικό παράγοντας στην αντεπίθεση για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Με αυτόν στα γκολποστ, ο Θρύλος δεν έχει χάσει παιχνίδι, όντας αήττητος για 18 διαδοχικές αγωνιστικές πρωταθλήματος. Σε ηλικία 33 ετών δείχνει να διανύει δεύτερη νιότη, εξασφαλίζοντας ξανά την θέση του στην Εθνική και όντας διψασμένος για τίτλους.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η ΠΑΕ θέλει να συνεχίσει να πορεύεται μαζί του και την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου από το ραδιόφωνο του «bwinΣΠΟΡ FM 94,6», αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, με αναπροσαρμογή στις αποδοχές του. Χαρμόσυνα νέα για τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αρχηγός

Αρχηγός

Με τα ερυθρόλευκα, ή τα γαλανόλευκα, ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά το «10άρι» του Θρύλο και της Ελλάδας.