Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αρχηγός

Αρχηγός
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 15:23

Αρχίζουμε με μία διευκρίνιση. Ναι, όταν ο Χάμες είναι στην 11άδα, ο Κώστας παίζει πιο ελεύθερα και λίγο προς το πλάι. Ναι. Αλλά είναι ο Χάμες… Οπότε… Όπως και να ‘χει, είναι πλέον γεγονός. Αδιαμφισβήτητο. Με τα ερυθρόλευκα, ή τα γαλανόλευκα, ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά το «10άρι» του Θρύλο και της Ελλάδας. Αρχηγός, με τα όλα του. Η επανεμφάνισή του με την Εθνική Ελλάδας είναι το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα, για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά.

Ο Φορτούνης μπορεί να έχει επιστρέψει στη δράση για τα καλά, με τον Ολυμπιακό, αλλά η επιστροφή του και με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, είναι πραγματικά υπέροχα νέα για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. ΟΚ, υπάρχουν αρκετοί εμπαθείς, οι οποίοι ακούνε «Φορτούνης», σκέφτονται «Ολυμπιακός» και χαλιούνται. Ξύδι.

Ο Φορτούνης είναι εδώ. Και η εικόνα του, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στο μπράτσο, δεδομένα έφερε πολλή πίκρα σε ορισμένους που έχουν μάθει να διαχωρίζουν την Εθνική, από τον Ολυμπιακό. Τους ίδιους που έκανε καμπάνια και αγώνα, να φύγει η Ελλάδα από το Καραϊσκάκη. Μπράβο τους, παρεμπιπτόντως, είδαμε τι πέτυχαν. Δυστυχώς για εκείνους, ο Φορτούνης είναι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδόσφαιρο. Και στο τέλος της μέρας αυτό πάντα νικά. Έτσι; Έτσι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης