Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ελλάς, πλανήτης, Ολυμπιακός!

Ελλάς, πλανήτης, Ολυμπιακός!
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 09:59

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μια ομάδα. Δεν είναι απλώς ένα αθλητικό σωματείο. Δεν είναι απλώς ένας Σύλλογος. Είναι ΙΔΕΑ. Και οι ιδέες όχι απλώς δεν πεθαίνουν, αλλά διαρκώς γιγαντώνονται, όταν όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτές, δουλεύουν ακούραστα, για να είναι εκείνες ζωντανές και να εμπνέουν!

Ανήμερα της Εθνικής Εορτής, ανήμερα της γιορτής της Ελλάδας, αξίζει να μνημονεύουμε ότι ο Ολυμπιακός… ΕΙΝΑΙ η Ελλάδα! Ο Θρύλος ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας, εκτός των συνόρων. Όχι μόνο της Ευρώπης.

Το σύνθημα δεν μπορεί, πλέον, να είναι… Ελλάδα, Ευρώπη, Ολυμπιακός… Αλλά πολύ μεγαλύτερο από αυτό… Ελλάς, πλανήτης, Ολυμπιακός! Γιατί σε όλο τον πλανήτη οι Ολυμπιακοί είναι παρόντες και κάνουν… φασαρία. Αυτός ο Σύλλογος, αυτό το τεράστιο μέγεθος δεν θα μπορούσε να ζει στη μετριότητα, στην οποία ζουν οι άλλοι. Δεν θα μπορούσε να ζει στη σκιά, όπως ζουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Όχι. Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για μεγαλείο. Όπως και η ίδια η Ελλάδα.

Παντού, όπου υπάρχει Ελληνισμός, υπάρχει ο Ολυμπιακός. Όπου υπάρχει ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτεχνικός αθλητισμός, υπάρχει ο Ολυμπιακός. Και πάντα θα υπάρχει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης