Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όταν φωνάζει ο Λουτσέσκου, είναι καλά

Όταν φωνάζει ο Λουτσέσκου, είναι καλά
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 10:58

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται στο γήπεδο με εχθρικές διαιτησίες, επιπέδου 90-10 εις βάρος. Δεν παίρνει αυτά που δικαιούται, πολλές φορές ούτε με το VAR. Και για αυτό διαμαρτύρεται. «Αδίκως» μας λέει το σάιτ που δημιουργήθηκε για να κάνει πόλεμο στον Ολυμπιακό. Με τις ευλογίες εκείνων που πρωτοστάτησαν στη δήθεν «εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά στην πραγματικότητα απλώς έφτιαξαν ένα σύστημα απλώς και μόνο για να ευνοεί τις ομάδες τους και -πάνω από όλα- να αδικεί τον Ολυμπιακό.

«Αδίκως», λοιπόν, μας λέει η παραμύθα, ότι φωνάζει ο Ολυμπιακός. Όταν όμως φωνάζει ο… Λουτσέσκου, είναι καλά. Τότε «έχει δίκιο» και «τα βίντεο αποδεικνύουν τα λεγόμενά του». Μιλάμε για κωμικούς. Αδιανόητη προπαγάνδα από το σάιτ-φερέφωνο του ΠΑΟΚ. Πρωτίστως κατά του Ολυμπιακού. Και δευτερευόντως υπέρ της ομάδας που τους πληρώνει. Είπαμε. Δημιουργήθηκαν για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό πρώτα. Και μετά προπαγάνδα υπέρ των «εξυγιαντών».

Ξέρουν και τα νήπια την αλήθεια. Ξέρουν και τα παιδάκια του Δημοτικού τι κάνει το σύστημα, για να κρατά πίσω τον Ολυμπιακό. Ξέρουν και τα μωρά ότι ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να φωνάζει, για ένα σύστημα που τον κρατάει με το ζόρι μακριά από τον τίτλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γκάζια και τσίτα

Γκάζια και τσίτα

Οι τελευταίες μια-δυο ημέρες στο Ρέντη είχαν αρκετή ένταση. Καλώς εννοούμενη ένταση.