Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο «μαέστρος» Φορτούνης είναι εδώ!

Ο «μαέστρος» Φορτούνης είναι εδώ!
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 19:41

Την περασμένη Κυριακή (5/3), ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός κόντρα στον Λεβαδειακό, τον οποίο «διέλυσε» με 6-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς στο οποίο είχε πολλούς πρωταγωνιστές, μεταξύ αυτών τους Κώστα Φορτούνη, Σέρτζι Κανός και Πεπ Μπιέλ.

Κορυφαίος, ωστόσο, του Θρύλου, στο ματς πρωταθλήματος με την ομάδα της Βοιωτίας στον Ναό, ήταν ο «Φόρτου». Στα 73 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Τρικαλινός άσος τα έκανε… όλα. Αδιαμφισβήτητα, ήταν το «κλειδί» στη δημιουργία των «ερυθρόλευκων» και ο μεγάλος «μπελάς» για την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο 30χρονος άσος τελείωσε το ματς με τέσσερις «key passes», πάσες δηλαδή που «έφτιαξαν» ευκαιρία. Μάλιστα, αυτή είναι η κορυφαία επίδοση του Φορτούνη μέσα στη σεζόν. Επίσης, κόντρα στους Βοιωτούς, ο «μαέστρος» των Πειραιωτών ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερες πάσες στην επίθεση. Συγκεκριμένα, μέτρησε 17 στις 24, ενώ συνολικά στο παιχνίδι, είχε 37 πετυχημένες, στις 46 πάσες που επιχείρησε! Εντυπωσιακό νούμερο. Στο μεταξύ, τα πήγε εξαιρετικά και στις μακρινές μπαλιές, αφού είχε 5/6, ενώ μέτρησε και 58 ενέργειες με την μπάλα, τις περισσότερες γύρω από την περιοχή του Λεβαδειακού. Τέλος, ο «Φόρτου» ολοκλήρωσε το ματς με τρεις πετυχημένες ντρίμπλες, επίδοση που αποτελεί μία από τις κορυφαίες των «ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός συνέχισε, έτσι, την παράδοση που τον θέλει κάθε σεζόν που βρίσκει απέναντι τους τους Βοιωτούς, να έχει γκολ ή ασίστ. Αναλυτικότερα, τη σεζόν 2014-15, σκόραρε μια φορά στο 4-0 του Φαλήρου. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά, πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ του Θρύλου στην Λιβαδειά, για το τελικό 2-0. Εξάλλου, τη σεζόν 2016-17, ήταν σκόρερ στο 4-0 με τους Βοιωτούς εντός έδρας ξανά. Τη σεζόν 2017-18, είχε μια ασίστ στη νίκη με 2-1, ενώ την αμέσως επόμενη, σκόραρε για την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0.

Ο Φορτούνης είναι εδώ, έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του. Ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει την «αντεπίθεση» του και να διεκδικήσει μέχρι τέλους του πρωτάθλημα, το 48ο της ιστορίας του και στη «μάχη» αυτή έχει ένα μεγάλο «όπλο». Τον Φορτούνη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης