Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι Περράκης, Γκάμαρης των λαθών και ο προκλητικός Μπουξμπάουμ

Οι Περράκης, Γκάμαρης των λαθών και ο προκλητικός Μπουξμπάουμ
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 12:46

Έχουν θέματα οι επιλογές του Μπένετ και της κομπανίας του για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Από την ΚΕΔ συνεχίζουν να δίνουν αφορμές, επιλέγοντας διαιτητή τον Περράκη (Αθηνών) και VAR τον Γκάμαρη (Αθηνών), ενώ το παζλ συμπληρώνει ο Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), ο βοηθός που μετρούσε με τη μεζούρα τα δοκάρια στο Περιστέρι. Επίσης, έχει προκαλέσει στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

*Ο Περράκης σφυρίζει για τρίτη φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού. Την προηγούμενη σεζόν, στις 23/1/22, είχε διαιτητεύσει Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 και φέτος (28/12/22) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0. Την τρέχουσα σεζόν ήταν VAR στο μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου) στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2, για την 14η αγωνιστική. Με την εκτέλεση φάουλ (45+3') ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ, όμως υπήρξε σπρώξιμο εκτός φάσης του Αουγκούστο στον Κολοβό με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και έπρεπε να παρέμβει, προκειμένου να συστήσει ανασκόπηση της φάσης. Επίσης, ήταν VAR στο ματς του πρώτου γύρου Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1, στις 9/11/22 (12η αγωνιστική) και έκανε τέσσερα λεπτά να μετρήσει το γκολ του Ανδρούτσου, εξετάζοντας αν υπήρχε οφσάιντ του Ελ Αραμπί (διαιτητής ο Παπαδόπουλος).

*Ο Γκάμαρης ήταν VAR στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και στο γκολ του ΠΑΣ, δεν είδε αυτό που είδε η πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων. Ο Ντομίνγκεθ, πριν σκοράρει ο Περέα, στην ίδια φάση, χρησιμοποίησε το χέρι του για να ελέγξει τη μπάλα και να δώσει την πάσα από την οποία προήλθε το γκολ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ηταν διαιτητής και στο φετινό παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2, στις 22/10/22, όμως έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι του Σενγκέλια ο οποίος στο 19' ανέτρεψε τον Ρέαμπτσιουκ.

*Σε αυτό το ματς (Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2) πρώτος βοηθός ήταν ο Μπουξμπάουμ (της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, η οποία ανήκει στο κίτρινο μπλοκ της ΕΠΟ) και δεν πέτυχε φάση. Στο 19' κακώς υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα, επίσης κακώς το υπέδειξε άμεσα και ανέκοψε την επίθεση του Ολυμπιακού. Αξιο αναφοράς ότι ο βοηθός, αν και διεθνής, ήταν σε λάθος θέση, δεν ήταν στην ευθεία με τον προτελευταίο αμυνόμενο. Στο 31' κακώς υπέδειξε οφσάιντ τον Μπακαμπού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (κατέληξε κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού, που με το λάθος του βοηθού δεν εκτελέστηκε). Και τα δυο λάθη είναι στο 0-0 και θα έπρεπε να βγει εκτός πινάκων, όμως είναι και διεθνής!

Ο Μπουξμπάουμ ήταν εκ των «πρωταγωνιστών» στην υπόθεση της μεζούρας, με τη μη διεξαγωγή του αγώνα Ατρομήτου-ΑΕΚ. Είναι ο ένας από τους δυο βοηθούς του Μανούχου (σ.σ. ο άλλος είναι ο Κωσταράς) που μετρούσαν στο Περιστέρι.

*Ο άλλος βοηθός, ο Φωτόπουλος (Αθηνών) μπήκε για να δώσει εξετάσεις ως υποψήφιος διεθνής; Τον έστειλαν στο CORE της UEFA, που είναι κύκλος σεμιναρίων για υποψήφιους διεθνείς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλο το βάρος στον Εμβιλά

Όλο το βάρος στον Εμβιλά

Ο Γάλλος άσος είναι κομβικός για τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι ότι ο Μίτσελ θέλει πάση θυσία να τον έχει την επόμενη Κυριακή.