Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Θα συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με «χρυσά» γράμματα

Θα συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με «χρυσά» γράμματα
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 18:05

Η ιστορία κάθε συλλόγου είναι οι τίτλοι, οι οπάδοι του, οι νίκες απέναντι στον... μισητό αντίπαλο, αλλά και οι νίκες που μπορεί να μην φέρνουν κάποιον τίτλο, αλλά μένουν για πάντα ανεξίτηλες στη μνήμη όλων.

Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι τεράστια και το γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ! Ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, βαθιά μέσα τους... ξέρουν.

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, ο Θρύλος χάρισε ακόμα μία μαγική βραδιά στους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ, αφήνοντας εκτός συνέχειας του Europa League την Άρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να θυμούνται χιλιάδες ακόμα νίκες, τις οποίες αν κάτσουμε να τις γράψουμε θα χρειαστούμε εκατομμύρια λέξεις ακόμα...

Η αλήθεια είναι ότι το ματς με την Άρσεναλ ανήκει εδώ και κάτι χρόνια στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να ξεχνιέται αυτό το ΕΠΟΣ. Πλέον ο Θρύλος συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με «χρυσά» γράμματα. Και εάν τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα δουλεύει για να βρεθεί ξανά εκεί που του ανήκει και να χαρίσει ξανά στιγμές στον κόσμο του, όπως εκείνη με τους Λονδρέζους.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει μέσα από τις δυσκολίες, αυτές άλλωστε είναι εκείνες που τον έκαναν ΜΕΓΑΛΟ και ΞΑΚΟΥΣΤΟ. Απέναντι σε όλους και σε όλα, θα κάνει ξανά την Ευρώπη να παραμιλάει.

Άλλωστε, στο εξωτερικό όταν ακούν «Ολυμπιακός» γνωρίζουν όλοι για ποια ομάδα πρόκειται, αφού τα τελευταία χρόνια οι υπόλοιποι δεν περνούν ούτε έξω από το... γήπεδό τους!

Και εάν τώρα μοιάζει κάτι δύσκολο, ας θυμηθούμε ότι την τελευταία φορά που βρέθηκε χαμηλότερα από εκεί που του αρμόζει, πείσμωσε, δυνάμωσε και κυριάρχησε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Διαβάστε επίσης