Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

«Αιώνιο» ντέρμπι: Χωρίς Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη

«Αιώνιο» ντέρμπι: Χωρίς Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 12:59

Όλο το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στραμμένο στο «αιώνιο» ντέρμπι. Τα πάντα κινούνται γύρω από αυτό το ματς. Και όπως προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για αυτό το παιχνίδι, έτσι προετοιμάζεται και ο «αιώνιος» αντίπαλός του. Με τον Βέρμπιτς να τίθεται εκτός «μάχης» την Παρασκευή, μία ημέρα πριν το ματς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού και η αποστολή:

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε»

Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι και τόνισε ότι πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει.

«Τρέμουν» τον Χάμες

«Τρέμουν» τον Χάμες

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά πως η συμμετοχή του Χάμες θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στον Θρύλο…