Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ομολογία ανικανότητας ο ορισμός διαιτητή στο ντέρμπι

Ομολογία ανικανότητας ο ορισμός διαιτητή στο ντέρμπι
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 15:02

Είναι απλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία διάθεση να φωνάξει, για να φωνάξει απλώς… Δεν είχε καμία πρόθεση να σηκώσει κλίμα, πριν το ντέρμπι, το οποίο ξέρει ότι αγωνιστικά το έχει. Ξεκάθαρα το έχει. Παρά το σανό που ταΐζουν οι παραμυθάδες, άπαντες γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον «αιώνιο» αντίπαλό του και ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά, το θέμα είναι ηθικό. Είναι θέμα αρχών και ισονομίας στο ποδόσφαιρό μας. Στοιχεία τα οποία επί «εξυγίανσης» έχουν πάει… περίπατο. Και ο τρόπος με τον οποίο οι αρχές του ποδοσφαίρου… στρώνουν τον δρόμο για το ντέρμπι, δείχνει ξεκάθαρα ότι… έχουν ταβάνι. Και αυτό είναι χαμηλό.

Ομολογία ανικανότητας ο ορισμός διαιτητή στο ντέρμπι! Ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν υπάρχουν πλέον δικαιλογίες… Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ του Μπαλτάκου και του Μπένετ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούν… Ή ότι… δεν θέλουν. Όλοι περίμεναν, ήλπιζαν ότι θα πάμε στο ντέρμπι ΧΩΡΙΣ ένταση. Χωρίς να έχουν να συζητάμε… πριν. Αλλά απλώς δεν μπορούν. Ή δεν θέλουν, να έχουμε ηρεμία… Θέλουν να τα κάνουν όλα άνω-κάτω, πριν να γίνει το ματς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Καταλύτης ο Χάμες

Καταλύτης ο Χάμες

Η παρουσία του (ή μη) στην 11άδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα κρίνει τα πάντα…