Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στους πέντε πιο «παραγωγικούς» Κολομβιανούς ο Χάμες!

Στους πέντε πιο «παραγωγικούς» Κολομβιανούς ο Χάμες!
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 12:12

Ο Χάμες Ροντρίγκες «κράτησε» δυνάμεις και δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στο ματς στην έδρα της Λαμίας, για την 23η «στροφή» της Stoiximan Super League. Ο Κολομβιανός παικταράς, μάλιστα, δεν έκανε χρήση του ρεπό, τη Δευτέρα (20/2) και προπονήθηκε στο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (25/2), για την 24η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ο σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων», πάντως, βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» στο πρωτάθλημα, αφού έχει συμμετοχή σε 10 γκολ, μετρώντας πέντε τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Ο αστέρας των Πειραιωτών, μάλιστα, είναι «μέσα» στους πέντε πιο «παραγωγικούς» Κολομβιανούς της Ευρώπης, με πρώτο τον Αλφρέντο Μορέλος της Ρέιντζερς, με έξι γκολ και επτά ασίστ και δεύτερο τον Μουνιόζ της Γκένκ, με ίδια στατιστικά! Μπροστά από τον -πέμπτο της σχετικής λίστας- άσο του Ολυμπιακού βρίσκονται άλλοι δύο Κολομβιανοί, ο Μοσκουέρα (Βικτόρια Πλζέν, έξι γκολ, έξι ασίστ) και ο Μορέντο (ΤΣΣΚΑ Σόφιας, οκτώ γκολ, δύο ασίστ).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης