Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άντε γεια και εσείς και το μπλόκο σας!

Άντε γεια και εσείς και το μπλόκο σας!
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 17:54

Έτσι πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός! Να διαλύει ΟΛΑ τα μπλόκα με ουσία, με μπάλα σοβαρή και με γκολάρες! Τρία έβαλε στη Λαμία, ο Θρύλος, με Σαμασέκου, Μπακαμπού και Μπιέλ. Και τρία δοκάρια είχε! Με Χουάνγκ, Κανός και Μπακαμπού! Τρίμπαλο του Θρύλου στη Φθιώτιδα (0-3), κόντρα σε Λαμία και Κατοίκο! Ακόμη και μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι κλώτσαγαν λες και έπαιζαν… Α’ τοπικό. Αλλά η ομάδα του Πειραιά τους έδειξε ποιος έχει μέταλλο πρωταθλητή, σε αυτό το πρωτάθλημα. Και συνέχισε να έχει την «εξυγίανση» σε… τρόμο.

Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με 4-4-1-1. Πασχαλάκη, Ροντινέι-Ραμόν, Μπα-Σωκράτη στην άμυνα. Σαμασέκου-Χουάνγκ στο κέντρο, Κανός-Γκάρι στα άκρα, Φορτούνη στο «10» και Μπακαμπού στην επίθεση.

Το πρώτο μέρος

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς. Έχασε και πολύ νωρίς τον Γκάρι, στο 5λεπτο πρακτικά, με αναγκαστική αλλαγή. Ο Μίτσελ έβαλε τον Μπιέλ. Δεν άλλαξε σχηματισμό, αλλά όσο να ‘ναι, το αρχικό του πλάνο πήγε… περίπατο. Προφανώς είχε επιλέξει τον Γκάρι για συγκεκριμένο σκοπό. Όπως και να ‘χει, για μεγάλο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός δεν πατούσε καλά στο χορτάρι του «Αθανάσιος Διάκος». Η Λαμία είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και γενικά πίεζε τον Ολυμπιακό.

Δεν έπαιζε μόνο με τη Λαμία αντίπαλο, όμως, ο Θρύλος. Ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, αφήνοντας τα μαρκαρίσματα της Λαμίας. Δεν έδινε φάουλ στον Ολυμπιακό… ούτε με αίτηση.

Σταδιακά η ομάδα του Μίτσελ ανέβασε την απόδοσή της. Άρχισε να πιέζει ολοένα και περισσότερο και έχοντας δύο δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, έδειξε ότι το… ψήνει το γκολ. Τελικά το έβαλε κιόλας, με τον Σαμασέκου! Στο 44’ το γκολ του Θρύλου και το προβάδισμα που δικαίως είχε, έχοντας ανέβει αγωνιστικά, καθώς τα λεπτά περνούσαν!

Το δεύτερο ημίχρονο

Μια δουλειά είχε πλέον ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο ημίχρονο: Να βάλει και ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς. Να «σπάσει» με τρόπο εμφατικό το «μπλόκο» που ήθελαν να του στήσουν Λαμία και Κατοίκος. Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε με πλάνο. Δεν έτρεξε να ανοιχτεί, αφού είχε το γκολ στα χέρια της. Ο ρυθμός δεν ήταν τόσο υψηλός και όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Το 2-0 ήρθε για τον Θρύλο στο 60’. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η ομάδα του Πειραιά έβαλε και το δεύτερο, με τον Μπακαμπού και με αυτό τον τρόπο έδειξε να «κλειδώνει» το ματς. Και μετά το δεύτερο γκολ, ο Ολυμπιακός έμεινε ψηλά στο γήπεδο και έδειξε να συνεχίζει να ψάχνει το γκολ. Να βάλει και τρίτο, ήθελε. Φάνηκε αυτό και από το γεγονός ότι πριν μπούμε στο τελευταίο 10λεπτο του ματς, ο Μπακαμπού είχε δοκάρι!

Ο Μίτσελ έριξε σταδιακά στο ματς Βαλμπουενά, Ντόη, Μασούρα, Ελ Αραμπί. Είχε βάλει και τον Μπιέλ από νωρίς… Ο Θρύλος είχε πλέον το απόλυτο κουμάντο στο ματς και κρατούσε το 2-0 στα χέρια του… Το 3-0 του Μπιέλ έδειξε ότι η ομάδα, παρά τις αλλαγές που είχε κάνει, δεν κατέβασε ταχύτητα! Στο 86’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός είπε «άντε γεια!» στο μπλόκο…

Το ματς καρέ-καρέ:

4’ Η Λαμία βγήκε στην αντεπίθεση και ο Τζανδάρης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο υπάρχει οφσάιντ στην εξέλιξη της φάσης.

6' Κεφαλιά άστοχη από τον Ρόμανιτς.

10' Δοκίμασε από μακριά ο Αμπάντα, δεν ανησύχησε ο Πασχαλάκης.

15’ Σουτ του Φορτούνη. Καταλήγει λίγο άουτ η μπάλα.

16' Απαντά η Λαμία με τον Βέργο, με ένα σουτ απο μακριά.

22’ Μεγάλη τριπλή ευκαιρία, για τον Ολυμπιακό, με Κανός, Μπακαμπού και Φορτούνη, να βλέπουν Κορνέζο και Γκαραβέλη να… σώζουν τη Λαμία!

35’ Ο Χουάνγκ επιχείρησε το σουτ απο μακριά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Γκαραβέλη.

39’ Σουτ του Ρόμανιτς, μπλοκάρει ο Πασχαλάκης.

43’ Ο Κανός δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη να πάει στα δίχτυα, αλλά κατέληξε στο δοκάρι!

44’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ από τον Σαμασέκου, ο οποίος σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή και έκανε το 0-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου!

58’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαμπού, ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, αφού τον έκοψε ο Κορνέζος.

60’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ. Βρέθηκε σε θέση βολής ύστερα από μπαλιά του Κανός και εκτέλεσε τον Γκαραβέλη.

78' Νέα ευκαιρία με τον Μπακαμπού, ακόμη ένα δοκάρι στο ματς για τον Θρύλο!

86’ Να και ο Μπιέλ στον πίνακα των σκόρερ! Ο Ισπανός πήρε την μπάλα από τον Ελ Αραμπί και τελείωσε ιδανικά την ευκαιρία του, νικώντας τον Γκαραβέλη!

87' Μακρινό σουτ από τον Ντε Βιντσέντι. Άουτ η μπάλα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης - Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά – Στάνκο (64’ Σλίβκα), Τζανδάρης (80’ Μανούσος) – Τσιλούλης (74’ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (64’ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς (64’ Νούνιες) - Βέργος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (64’ Ντόη), Μπα, Ραμόν – Χουάνγκ, Σαμασέκου – Γκάρι (6’ Μπιέλ), Φορτούνης (64’ Βαλμπουενά), Κανός (80’ Μασούρας) – Μπακαμπού (80’ Ελ Αραμπί).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης