Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διευκρίνιση Καραπαπά για το μνημόσυνο της Θύρας 7 (photo)

Διευκρίνιση Καραπαπά για το μνημόσυνο της Θύρας 7 (photo)
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 13:56

Αρκετός κόσμος μπερδεύτηκε, βλέποντας ορισμένα δημοσιεύματα για «μνημόσυνο» του Ολυμπιακού, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. Εσφαλμένη η εντύπωση που δημιουργήθηκε, με αυτό τον τρόπο, ότι ο Ολυμπιακός τέλεσε το μνημόσυνο και δεν το ανακοίνωσε. Προφανέστατα κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όμως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στους φίλους του Ολυμπιακού, ο Κώστας Καραπαπάς έσπευσε να το ξεκαθαρίσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού διευκρίνισε, μέσω ανάρτησης στα social media ότι ο σημερινός φόρος τιμής της ομάδας, στα θύματα της 8/2/81 δεν αποτέλεσε το καθιερωμένο μνημόσυνο που τελείται. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το Σάββατο 4/2 το μνημείο των θυμάτων στο Καραϊσκάκη, για να αποτίσουν φόρο τιμής, αφήνοντας ένα λουλούδι. Όπως είναι προφανές και από τις φωτογραφίες, οι οποίες ευρέως κυκλοφόρησαν, δεν τελέστηκε μνημόσυνο.

Αναλυτικά ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε στην ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

«Μάγοι» υπήρξαν πολλοί, Τζιοβάνι ένας! (videos)

«Μάγοι» υπήρξαν πολλοί, Τζιοβάνι ένας! (videos)

Ο υπέροχος αυτός ποδοσφαιριστής, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγάπησε τον Πειραιά και τον κόσμο του και έδεσε το όνομά του με τον Θρύλο, κλείνει σήμερα τα 51 του χρόνια.