Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Έκρηξη», ταχύτητα, δημιουργία, εκτέλεση

«Έκρηξη», ταχύτητα, δημιουργία, εκτέλεση
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 14:43

Ο Ολυμπιακός έχει βασίσει πολύ το παιχνίδι του στην τρομερή τεχνική των «δεκαριών» του. Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ, μπορούν να κάνουν πραγματικά… παπάδες με την μπάλα στα πόδια και να δημιουργήσουν συνθήκες ανισορροπίας σε κάθε άμυνα. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία τα οποία λείπουν από το παιχνίδι του Θρύλου, ή άλλα, τα οποία έχει και θέλει να τονώσει ακόμη περισσότερο, φέρνουν οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι του. «Έκρηξη», ταχύτητα, δημιουργία, εκτέλεση. Ο Ολυμπιακός θέλει να δυναμώσει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του, βάζοντας στη δράση τους Κανός και Μπουτούτσι.

Παιχνίδι από τα άκρα. Παίκτες μπουκαδόροι, με τεχνική και ντρίμπλα, ικανοί τόσο να πασάρουν την κατάλληλη στιγμή και επομένως να δημιουργήσουν, όσο και να εκτελέσουν και να βρουν δίχτυα…

Σημαντικό στοιχείο είναι η ταχύτητα. Ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει πιο γρήγορος στην επίθεση, να έχει την ικανότητα να αφήνει πίσω τις αντίπαλες άμυνες. Στο ξεπέταγμα και στο απρόβλεπτο, οι δύο νεοεισελθόντες μπορούν να βοηθήσουν πολύ, αφού αυτά είναι τα στοιχεία τα οποία, θεωρητικά, μπορούν να φέρουν στο παιχνίδι της ομάδας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης