Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ θέλει να «εξυγιάνει» Αγγλία, Γερμανία

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ θέλει να «εξυγιάνει» Αγγλία, Γερμανία
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 11:58

Ο Μπαλτάκος έλυσε όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου εντός τον συνόρων και έτσι αποφάσισε να… εξάγει το προϊόν, «αναβαθμισμένο» όπως το έχουν οι ίδιος και οι συνοδοιπόροι του στην «εξυγίανση». Η ΕΠΟ, αφού ξεκάθαρα θεωρεί πως τα σύνορα της χώρας είναι… μικρά πλέον, για να περιορίσουν το… υπερθέαμα, το οποίο παρέχει στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους, θέλει να τα περάσει και να βγάλει την «εξυγίανση» και παραέξω… Τι εννοούμε; Συνεχίζονται οι κουβέντες για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας… εκτός Ελλάδας.

Πιθανοί προορισμοί του τελικού η Αγγλία και η Γερμανία, όπως αναφέρεται σήμερα κατά κόρον, σε διάφορα ΜΜΕ πέριξ της «εξυγίανσης». Αν δεν της βγει της ΕΠΟ η… Αγγλία και η Γερμανία, ως plan A, έχει και… plan B με την Κύπρο.

Θεωρούν, λοιπόν, οι… φωστήρες στην ΕΠΟ, ότι αφού το ποδόσφαιρό μας… ανθεί εντός συνόρων, είναι η κατάλληλη στιγμή να το βγάλουμε και εκτός συνόρων. Μοιάζουν πραγματικά ανυπόμονοι να επιδείξουν και στις ποδοσφαιρικά προηγμένες Αγγλία και Γερμανία την… ανικανότητα, με την οποία έχουν διοικήσει το ποδόσφαιρό μας, μέχρι εδώ. Δηλαδή πραγματικά, τώρα… Δεν μπορεί η ΕΠΟ να διοργανώσει τελικό στην… Αθήνα. Στον Βόλο… Θα τον διοργανώσει στο… Λονδίνο και στο… Μόναχο; Από που και ως που;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Του Αγίου… ντέρμπι (photo)

Του Αγίου… ντέρμπι (photo)

Ποιος Άγιος Βαλεντίνος και αγάπες και έρωτες… Η Μεγάλη μας Αγάπη έχει ΦΟΥΛ πρόγραμμα τον Φλεβάρη και, συνολικά, 4 ντέρμπι μέσα στον μήνα!