Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

(Ι)Κανός για μεγάλα πράγματα! (videos)

(Ι)Κανός για μεγάλα πράγματα! (videos)
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 14:46

O Σέρζι Κανός είναι ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για τα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αναμένεται, εντός των επόμενων ωρών, να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ από την Μπρέντφορντ. Με τον Ισπανό άσο να βρίσκεται από την Δευτέρα (30/1) στην Ελλάδα, για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην ομάδα του Πειραιά.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, ολοκληρώνουν μία σπουδαία μεταγραφή, με την απόκτηση του 25χρονου. Ο νέος «ερυθρόλευκος» εξτρέμ, από τον Ιανουάριο του 2017, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Μπρέντφορντ στην πορεία της έως τα «σαλόνια» της Premier League. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέχρι τη μετακίνηση του στο μεγάλο λιμάνι, ο Κανός μέτρησε συνολικά με την αγγλική ομάδα, 249 συμμετοχές, με 36 γκολ και 33 ασίστ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν εκ των ηγετών της Μπρέντφορντ στην προπέρσινη άνοδο της στην Premier League, όμως φέτος ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή, Τόμας Φρανκ.

Ο Κανός μετακομίζει στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, όντας προϊόν της περίφημης «Μασία», με παρουσία στα «φυτώρια» της Λίβερπουλ και συμμετοχές με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ αυτή τη στιγμή, έχει χρηματιστηριακή αξία 12.000.000 ευρώ!

Ο Ισπανός παικταράς μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, σε μία κρίσιμη περίοδο της σεζόν και να σηκώνει στο... πόδι το «Γ. Καραϊσκάκης», με τις ενέργειες του!

Δείτε τον εν δράσει:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης