Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» Μπιτίκι! (videos)

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» Μπιτίκι! (videos)
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 13:31

Ο Ολυμπιακός αναμένεται σήμερα (31/1), εντός των επόμενων ωρών, να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Σέρζι Κανός από την Μπρέντφορντ. Με τον 25χρονο Ισπανό εξτρέμ να βρίσκεται από την Δευτέρα (30/1) στην Ελλάδα, για να «τελειώσει» τη μετακίνηση του στον Θρύλο.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες «τρέχουν» κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζίμερ Μπιτίκι, του 26χρονου Κοσοβάρου εξτρέμ!

Ο ταχύτατος εξτρέμ, ο οποίος φέρεται να «κλείνει» στους «ερυθρόλευκους», είναι γεννημένος στο Βέλγιο και κάτοχος νορβηγικού διαβατηρίου, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης, κυρίως αριστερά, αλλά και ως «δεκάρι».

Η ομάδα του Πειραιά, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τον δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του ταχύτατου εξτρέμ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ίδιος ο παίκτης πιέζει τον ατζέντη του να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Να σημειωθεί, ότι ο Μπιτίκι, που εξετάζεται από τον Θρύλο, μετράει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κόνιασπορ 23 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης