Είναι πολύ εύκολο για μια ομάδα, αμέσως μετά από μία δύσκολη αναμέτρηση και μία εμφατική πρόκριση (με δύο νίκες κιόλας) στο Κύπελλο, να… χάνει σε ενέργεια. Να αδειάζει. Να επιτρέπει στην ευφορία να… κυριαρχήσει και να τον οδηγήσει σε.. απώλεια αντίληψης της κατάστασης. Το ματς με τον ΟΦΗ πλησιάζει και ο Ολυμπιακός οφείλει να μείνει απολύτως συγκεντρωμένος.
Η πρόκριση στο Κύπελλο και η ευφορία την οποία αυτή φέρνει, δεν πρέπει επ’ ουδενί να αποπροσανατολίσουν τον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος. Το έχει αποδείξει πολλάκις. Και στην Κρήτη και στο Καραϊσκάκη, έχουν υπάρξει ματς, στα οποία οι Κρητικοί έβαλαν δύσκολα, ή ακόμη και σε… μπελάδες τον Θρύλο. Και ο Μίτσελ το ξέρει καλά. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη του θητεία στην Ελλάδα.
Το Νο1 ζητούμενο την Κυριακή, ώστε να έρθει το αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να έρθει, είναι ο Ολυμπιακός να παραμείνει απολύτως συγκεντρωμένος. Προσηλωμένος στον στόχο του. Μόνο έτσι θα πάρει αυτό το οποίο θέλει. Και το οποίο ΠΡΕΠΕΙ, για να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, από τη νίκη, την Κυριακή.