Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεγάλη προσοχή να μη γίνει ο Χουάνγκ, Όλεγκ

Μεγάλη προσοχή να μη γίνει ο Χουάνγκ, Όλεγκ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 11:14

Η χρησιμοποίηση του Ίνμπομ Χουάνγκ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, έδειξε να του στερεί «φρεσκάδα», στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ο Νοτιοκορεάτης δεν είχε ούτε τη γνωστή του «σπιρτάδα» στο κέντρο, δημιουργικά, ενώ και ανασταλτικά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός. Και αυτό φαινόταν στο γεγονός ότι οι Περιστεριώτες απειλούσαν αρκετά συχνά στην αντεπίθεση και ο Ολυμπιακός δεν ήταν αρκετά «σφιχτός» στο κέντρο, για να σταματήσει αυτές τις αντεπιθέσεις.

Χρειάζεται προσοχή. Μεγάλη προσοχή να μη γίνει ο Χουάνγκ, Όλεγκ. Να μη… σκάσει. Είναι κομβικός παίκτης για τον άξονα του Ολυμπιακού και για όλο το παιχνίδι, ο Ίνμπομ. Και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, από πλευράς Μίτσελ, ως προς τη διαχείριση την οποία κάνει στον Νοτιοκορεάτη, ώστε να μην βρεθεί εκείνος χωρίς δυνάμεις, σε ματς ακόμη πιο κρίσιμα, από εκείνο στο Περιστέρι, το βράδυ της Κυριακής.

Το παράδειγμα το Όλεγκ είναι μπροστά μας. Είναι πρόσφατο και είναι ξεκάθαρα προς αποφυγήν. Ο Μολδαβός είχε βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς δυνάμεις, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να τον «σημαδεύουν». Πρέπει ο Μίτσελ να προσέξει να μη συμβεί το ίδιο και με τον Ίνμπομ, γιατί ο Ολυμπιακός θα αποδυναμωθεί αισθητά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης