Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σημαντική δυσκολία στο αμυντικό transition

Σημαντική δυσκολία στο αμυντικό transition
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 10:56

Πολλή συζήτηση γίνεται από το βράδυ της Κυριακής, για την άμυνα του Ολυμπιακού. Και για την αντίδρασή της στη φάση του γκολ του Φριντζόνσον. Ομολογουμένως δεν ήταν καλή, ενώ και η θέση των δύο σέντερ μπακ στο γήπεδο ήταν αδικαιολόγητα λανθασμένη. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η άμυνα δεν είναι θέμα μόνο της τετράδας της άμυνας. Είναι θέμα συνολικό, όλης της ομάδας. Η ανασταλτική λειτουργία, όπως συνηθίζουμε να τη λέμε, είναι θέμα όλων των παικτών.

Και ο Ολυμπιακός έχει δείξει δυστυχώς αυτό το δείγμα: Σημαντική δυσκολία στο αμυντικό transition… Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο Περιστέρι ότι στην κόντρα του αντιπάλου, δεν έχει πάντα την απάντηση. Και αυτό, ξαναλέμε, δεν είναι θέμα μόνο του Σωκράτη και του Ντόη. Είναι θέμα των χαφ, των επιτελικών, του Πασχαλάκη. Οφείλουν όλοι να αντιδράσουν καλύτερα, όταν ο αντίπαλος κλέβει την μπάλα και βγαίνει στην κόντρα.

Επιθετικά, ο Ολυμπιακός δημιουργεί. Είναι σαφές ότι έχει το ταλέντο και την ποιότητα να παράξει. Στο Περιστέρι έβγαλε ξανά θέματα πίσω, αλλά και συνολικά στην ανασταλτική του λειτουργία. Πρέπει ο Μίτσελ να τα δει και να τα διορθώσει, άμεσα ει δυνατόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης