Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έπαιξε με μεγάλο άγχος, αδικαιολόγητο

Έπαιξε με μεγάλο άγχος, αδικαιολόγητο
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 10:18

Είναι δεδομένο ότι η πίεση είναι μεγάλη. Ξεκάθαρο. Σαφές. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι πρέπει σε κάθε ματς να νικάει. Έχει πάνω από το κεφάλι του αυτό το μεγάλο «πρέπει» και οφείλει σε κάθε αναμέτρησή του να παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Αυτό, αν και σε μια ομάδα με την εμπειρία στον πρωταθλητισμό, την οποία έχει ο Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλο θέμα, σίγουρα δημιουργεί βάρος στα πόδια των παικτών. Ο Ολυμπιακός φαινόταν στο Περιστέρι ότι είχε άγχος. Έπαιξε με μεγάλο άγχος, αδικαιολόγητο! Ο Ολυμπιακός είναι… Τους έχει όλους του χεριού του. Δεν χρειάζεται τόσο άγχος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τα τελειώματα των παικτών του Ολυμπιακού δεν ήταν ανάλογα της αξίας τους. Είναι δεδομένο ότι ο Μπακαμπού, ο Χάμες (!), ο Φορτούνης, ο Μπιέλ, μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις τους ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, από ότι το έκαναν στο Περιστέρι. Τελειώματα γεμάτα άγχος χθες, απέναντι στον Ατρόμητο, δίχως ψυχραιμία και δίχως πραγματική πίστη στο ότι θα γίνουν γκολ.

Πιο χαρακτηριστικό ακόμη είναι το γεγονός ότι πήρε το προβάδισμα και κρατούσε το -4 στα χέρια του, χάνοντάς το… μόνος του. Άγχος. Δεν χρειάζεται άγχος. Ακόμη και απέναντι σε όλο το σύστημα, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο. Αρκεί να μην έχει άγχος.

Διαβάστε επίσης