Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τη βεβαιότητα του Αλέξη Τσίπρα το λένε;

Με τη βεβαιότητα του Αλέξη Τσίπρα το λένε;
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 14:56

Πολλή σιγουριά έχει πέσει, βρε παιδί μου. Η παραμύθα τον έχριζε από το καλοκαίρι… φαβορί. Ο Αλέξης Τσίπρας το είπε με βεβαιότητα… Τώρα, το λένε και ο Μπεργκ με τον Σισέ… Πολλή βεβαιότητα.

Θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα έως τώρα. Να έχουν μάθει, ότι όσο στο πρωτάθλημα υπάρχει ο Ολυμπιακός, βεβαιότητα υπάρχει μόνο μία: Ότι όποιος θέλει να κάνει δικό του τον τίτλο, θα πρέπει να νικήσει τον μόνιμο πρωταθλητή. Δεν είναι… έτσι απλά τα πράγματα, όπως τα νομίζουν ορισμένοι… Όταν απέναντι έχεις τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είσαι πιο… μαζεμένος, ως προς την… αυτοπεποίθησή σου…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τώρα, από που προκύπτει όλη αυτή η… βεβαιότητα, η σιγουριά για το πρωτάθλημα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός, δεν μπορούμε να ξέρουμε… Ίσως ξέρουν άλλοι, άλλα. Εμείς, όχι.

Θυμίζουμε…

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Ολυμπιακό το βράδυ!

Εκεί βλέπουμε Ολυμπιακό το βράδυ!

Στις 20:30 το παιχνίδι, ο Ατρόμητος δεν έχει δώσει εισιτήρια και έτσι, θα «μιλήσουν» και πάλι οι τηλεοπτικοί δέκτες. Δείτε που «παίζει» το ματς.

Η ΕΠΟ στο ραντάρ του Μαρινάκη

Η ΕΠΟ στο ραντάρ του Μαρινάκη

Τρέμουν στο Πάρκο Γουδή με τις εύστοχες παρεμβάσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας. Οι καταγγελίες του δείχνουν ότι ο πόλεμος είναι διαρκείας.