Προπαγάνδα για νήπια: Στον Ολυμπιακό «κακές μεταγραφές», στους άλλους «διαφορετικό παίκτη βλέπαμε…»

Δεν θα σας κουράσουμε. Άλλωστε, έχουμε διαρκώς ευκαιρίες να ασχολούμαστε με τους παραμυθάδες. Η θεματολογία δεν τελειώνει, όπως δεν τελειώνει και η προπαγάνδα τους, εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των αντιπάλων τους. Σημερινό θέμα: Μεταγραφές.
Όταν, λοιπόν, ένας παίκτης έρχεται στον Ολυμπιακό και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, διαβάζουμε για «μεταγραφές από το κάτω ράφι και δανεικούς που παίρνει ο Μαρινάκης». Γνωστό στόρι, σίγουρα το έχετε διαβάσει κάπου, εδώ και εκεί. Γιατί συνήθως πλάτη βλέπουν, οπότε τι να πουν;
Όταν, από την άλλη πλευρά, έρχεται ένας παίκτης στους «συμμάχους» της… συμφοράς και δεν ακουμπάει, επιστρατεύεται η προπαγάνδα και διαβάζουμε ότι «διαφορετικό παίκτη βλέπαμε στην πρώην ομάδα του»… Κλασσική περίπτωση βλάβης, που έλεγε και ο Τσάκωνας στις ταινίες του. Το ακούσαμε και σήμερα (19/1) το πρωί για τον Βέρμπιτς. «Δεν είναι αυτός ο παίκτης που βλέπαμε στην Ντιναμό, δεν είναι ο ίδιος παίκτης που παίζει στον Παναθηναϊκό», μας είπε ο γνωστός «πράσινος» προπαγανδιστής, αντι-Ολυμπιακός.
Δεν είναι και ο μόνος. Όλοι το κάνουν, οι της απέναντι πλευράς. Είναι η εύκολη δικαιολογία…