Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαλερνιτάνα-Σισέ: «Ο Ολυμπιακός θέλει τέσσερα εκατομμύρια», λέει ο Ντι Μάρτζιο

Σαλερνιτάνα-Σισέ: «Ο Ολυμπιακός θέλει τέσσερα εκατομμύρια», λέει ο Ντι Μάρτζιο
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 11:58

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η Σαλερνιτάνα φέρεται να είναι στο κυνήγι του Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ φέρεται να είναι στα πλάνα της ομάδας του Σαλέρνο και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να υπάρξουν εξελίξεις, σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση. Το θέμα συζητείται εκτενώς στη γειτονική χώρα και ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο βάζει στο τραπέζι περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο Ολυμπιακός θέλει 4 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος δείχνει να έχει αρκετές πληροφορίες, γύρω από το θέμα. Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε το ρεπορτάζ του εξαιρετικού Ντι Μάρτζιο, πιθανότατα τα 4 εκατομμύρια είναι λίγα, για τον Σισέ, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής, σε εξαιρετική ηλικία. Και το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται άμεσα στα πλάνα του Ολυμπιακού, δεν σημαίνει ότι χάνει την αξία του, ως παίκτης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Transfermarkt ο Σισέ κοστολογείται αυτή τη στιγμή 6 εκατομμύρια ευρώ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όσο ο Λάτο παίζει βασικός… (video)

Όσο ο Λάτο παίζει βασικός… (video)

Ο αριστερός μπακ που θέλει ο Μίτσελ, έπαιξε και χθες, για το Κόπα Ντελ Ρέι, βασικός και… δεξιά στα χαφ. Περιπλέκεται η μεταγραφή του, όσο συνεχίζει να γράφει συμμετοχές.

Τα Ελληνόπουλα είναι εδώ

Τα Ελληνόπουλα είναι εδώ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος φώναξε «παρών». Μαζί του οι Ρέτσος, Τζολάκης, Ντόη, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Βρουσάι και λοιποί.