Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιταλοί: «Η Σαλερνιτάνα θέλει τον Σισέ»

Ιταλοί: «Η Σαλερνιτάνα θέλει τον Σισέ»
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 09:51

Ο Παπέ Σισέ δεν δείχνει πλέον να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα το «γυρίσει» και θα πάρει ξανά ευκαιρία να διεκδικήσει θέση βασικού, ή έστω να ανέβει στην ιεραρχία στο ροτέισον. Έτσι, ο Ολυμπιακός αυτομάτως γίνεται πιο ανοικτός στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει. Σε αυτό το πλαίσιο, τα σενάρια από την Ιταλία, τα οποία εμπλέκουν τη Σαλερνιτάνα με τον Σενεγαλέζο, διεθνή σέντερ μπακ του Θρύλου, έρχονται να… ταρακουνήσουν την επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Σισέ βρίσκεται στα «ραντάρ» της Σαλερνιτάνα, η οποία θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο άμυνας. Το αν το θέμα θα έχει συνέχεια, θα κριθεί βεβαίως από το αν η ομάδα του Σαλέρνο θα καταθέσει μία πρόταση, ικανή να φέρει τον Ολυμπιακό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Σισέ αγωνίστηκε πολύ πρόσφατα, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Στη ρεβάνς του Περιστερίου, συγκεκριμένα. Σκόραρε μάλιστα. Αλλά όπως φάνηκε από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια, ο Σισέ πέρασε πάλι πιο πίσω στην ιεραρχία των στόπερ. Επομένως, ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον παραχωρήσει. Κάτι το οποίο θα κάνει, ωστόσο, μόνο με το σωστό αντίτιμο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τα Ελληνόπουλα είναι εδώ

Τα Ελληνόπουλα είναι εδώ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος φώναξε «παρών». Μαζί του οι Ρέτσος, Τζολάκης, Ντόη, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Βρουσάι και λοιποί.