Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού…
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 16:00

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίζει ΟΛΑ του τα ματς με την ίδια 11άδα. Δεν μπορεί ο Μίτσελ να βάζει διαρκώς βασικούς τον Χάμες, τον Μπιέλ, τον Μπακαμπού, τον Σωκράτη. Χρειάζεται διαχείριση, σε μια χρονιά-μαραθώνιο, στην οποία ο Ολυμπιακός κυνηγάει όλους τους εν Ελλάδι στόχους του. Και απόψε στρέφεται σε εκείνον του Κυπέλλου. Πολύ σημαντικός, όπως πάντα και ο Ολυμπιακός δεν πρέπει επ’ ουδενί να τον αντιμετωπίσει ως… αγγαρεία. Δεν μας έχει δείξει κάτι τέτοιο η ομάδα. Και στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο, έπαιξε για τη νίκη. Δεδομένα στο δεύτερο, με το 4-1 υπέρ του, έκανε διαχείριση, αλλά και πάλι έβαλε δύο γκολ, έπαιξε επίθεση και δεν… έκανε πασούλες να περάσει η ώρα…

Όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν επιτρέπεται να βλέπεις ματς… διεκπεραιωτικά. ΜΟΝΟ νίκη απόψε (19:00), με τον Άρη. Και δεν το λέμε αυτό γιατί έχουν εισπράξει τέτοια εικόνα από τον Θρύλο. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, σοβαρά τα πήρε και τα ματς με τον Ατρόμητο και δικαίως προκρίθηκε άνετα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν απόψε (19:00) οφείλουν να δώσουν το 101% των δυνάμεών τους. Όχι μόνο για να δείξουν οι ίδιοι ότι αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία. Όχι μόνο για να κερδίσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον Μίτσελ. Αλλά πρωτίστως για τη ομάδα και για να έρθει η νίκη, σε ομαδικό επίπεδο. Είπαμε από νωρίς σήμερα: Ο Ολυμπιακός ΘΕΛΕΙ το Κύπελλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης