Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι σκέψεις του Μίτσελ...

Οι σκέψεις του Μίτσελ...
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 11:59

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του την Κυριακή (15/1), επικράτησε (1-0) του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 18η αγωνιστική και συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στην Super League. Ο Θρύλος, ωστόσο, έχει αφήσει πίσω του το ματς πρωταθλήματος και έχει στρέψει την προσοχή του στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, την Τετάρτη (18/1), με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο «Κάστρο» του.

Όπως φαίνεται, ο Μίτσελ βάζει στην... άκρη τη σταθερή, πλέον, «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα και σκέφτεται αλλαγές στο πρώτο ματς των «8» του Κυπέλλου, κόντρα στους «κίτρινους», στον Ναό. Την Κυριακή (22/1), εξάλλου, οι Πειραιώτες αγωνίζονται στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο, για τη 19η «στροφή» του πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να πάει για τρίτο σερί ματς με την ίδια ενδεκάδα.

Η ομάδα του Πειραιά προσπαθεί για την ανατροπή στο πρωτάθλημα, για αυτό και χρειάζεται μεγάλο ροτέισον, ωστόσο φέτος έχει πιο ψηλά στους στόχους του το Κύπελλο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, οι Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Σαμασέκου, Μασούρας (ή Γκάρι) και Ελ Αραμπί έχουν σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Αυτό το διάστημα, ο κόουτς του Θρύλου θέλει να «επιστρατεύσει» και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο όλο το υλικό του. Πάντως, αύριο στο Φάληρο, στο πρώτο ματς των «8» του θεσμού, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς, ώστε να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά, με… φόντο τη ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης» την επόμενη εβδομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης