Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γεμίζουμε τον Ναό, με στόχο το νταμπλ!

Γεμίζουμε τον Ναό, με στόχο το νταμπλ!
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 11:59

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμό Κυπέλλου και μετά την πρόκριση επί του Ατρομήτου, βλέπει μπροστά του τον Άρη! Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, την οποία ο Θρύλος πήρε, το βράδυ της Κυριακής, οι φίλοι του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για άλλη μία εντός έδρας «μονομαχία» με τους Θεσσαλονικείς. Αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας. Το γήπεδο Καραϊσκάκη φορά ξανά τα καλά του. Και σε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι, η εξέδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Όπως πάντα!

Γεμίζουμε ξανά τον Ναό, με στόχο το νταμπλ! Τα εισιτήρια, όπως αναφέραμε νωρίτερα, κυκλοφορούν ήδη. Ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο «ζεστά» την Τετάρτη! Ο κόσμος του Ολυμπιακού έτοιμος να στείλει άλλο ένα μήνυμα στους «απέναντι».

Εκείνο το οποίο «τρέμει» περισσότερο η «εξυγίανση», είναι το γεγονός ότι ο κόσμος του Θρύλου συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα και τη στηρίζει, ωθώντας τη προς την κορυφή ξανά. Εκεί ανήκει ο Θρύλος. Και εκεί θέλει να τον βλέπει ο κόσμος του. Η ατμόσφαιρα στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, ήταν υπέροχη. Και το ίδιο πρέπει να συμβεί ξανά, την Τετάρτη! Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον κόσμο του, αδιάκοπα, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, την οποία κάνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θα γράφανε μια βδομάδα τα φερέφωνα…

Θα γράφανε μια βδομάδα τα φερέφωνα…

Αντί να διώξει ο αμυντικός του ΠΑΣ και να τελειώνει, κινήθηκε σε ρυθμό… χελώνας, μέσα στην περιοχή. Σκεφτείτε να γινόταν κάτι αντίστοιχο, σε ματς του Ολυμπιακού.