Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σοβαρός και χωρίς πολλά-πολλά, «καθαρίζει» και προχωρά!

Σοβαρός και χωρίς πολλά-πολλά, «καθαρίζει» και προχωρά!
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 16:55

Στη «μάχη» του Κυπέλλου ρίχνεται ξανά ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 21:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο, στο ματς ρεβάνς του 4-1, για το Κύπελλο Ελλάδας. Και είναι ξεκάθαρο ότι απέναντι στους Περιστεριώτες ο Θρύλος δεν μπορεί επ’ ουδενί να δώσει… δικαίωμα. Να επιτρέψει τον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του στην πρόκριση, στην επόμενη φάση του θεσμού. Ένα πράγμα έχει να κάνει απόψε, ο Θρύλος. Ένα πράγμα περιμένει να δει απόψε, ο κόσμος του: Σοβαρός και χωρίς πολλά-πολλά, «καθαρίζει» και προχωρά! Απλό.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βλέπει από τώρα τον Άρη. Όχι το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή, το ματς Κυπέλλου, στην επόμενη φάση. Απλά τα πράγματα, ενόψει της ρεβάνς με τον Ατρόμητο (21:00). Όποιοι και αν αγωνιστούν, οφείλουν να παίξουν στο 101% και να «καθαρίσουν» άνετα και χωρίς δυσκολίες και ζόρια, την πρόκριση. Όχι γιατί ο Ατρόμητος είναι καμιά… ομαδούλα, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος, από τους -ομολογουμένως ικανούς- Περιστεριώτες.

Τον περιμένουν στη γωνία, τον Θρύλο. Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει ροτέισον. Παίκτες όπως ο Μασούρας, ο Γκάρι, ο Ρέτσος, ο Τζολάκης, ο Σαμασέκου αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα. Πιθανότατα και ως αριστερός μπακ ο Μαρσέλο. Το ματς δεν είναι αδιάφορο και δεν είναι αγγαρεία… Πρέπει ΟΛΟΙ να παίξουν στα κόκκινα και να μην επιτρέψουν ούτε στον Ατρόμητο να… ορέγεται πρόκριση, ούτε και στην «εξυγίανση» να του κάνει καμιά… ζημιά. Ξεκάθαρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης