Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δικαίως τραβά το ενδιαφέρον ο Όλεγκ, δικαίως ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι ακόμη καλύτερο

Δικαίως τραβά το ενδιαφέρον ο Όλεγκ, δικαίως ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι ακόμη καλύτερο
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 15:14

Είναι σαφές ότι ο Μαρσέλο, όταν θα παίρνει φανέλα βασικού, θα είναι για μια πιο επιθετική προσέγγιση. Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος, παίκτης κλάσης, βοηθά τον Ολυμπιακό περισσότερο μπροστά, από ότι πίσω και για εκεί υπολογίζεται. Επομένως, πάμε στο θέμα «αριστερός μπακ». Και ας δούμε την πλευρά Όλεγκ.

Ο Μολδαβός είναι κατά γενική ομολογία ένας καλός παίκτης. Βελτιωμένος αρκετά, από τότε που ήρθε. Αλλά και αρκετά καταπονημένος, λόγω διαχείρισης και λόγω των πολλών αγώνων, τους οποίους έχει παίξει. Όπως και να ‘χει, η αλήθεια είναι μία: Δικαίως τραβά το ενδιαφέρον ο Όλεγκ, δικαίως ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι ακόμη καλύτερο.

Σουάζο, Λάτο, στο προσκήνιο. Οι «μνηστήρες» για τον Όλεγκ αυξάνονται. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, δικαίως κοιτάζει «το κάτι παραπάνω» για τα άκρα της άμυνας και δη για τα αριστερά. Ο Μολδαβός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια (στο εξωτερικό κάνουν λόγο για προσφορά 4,5 εκ. ευρώ, αλλά επίσημη τέτοια δεν υπάρχει), ενώ τώρα «μπλέκουν» και άλλες ομάδες, στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, τη Στρασμπούρ από τη Γαλλία και τη Στουτγάρδη από τη Γερμανία. Αναλυτικότερα, δημοσίευμα από την πατρίδα του Όλεγκ, αναφέρει ότι οι Γερμανοί… έρχονται. Για να μην πούμε ξανάρχονται, αφού πρώτη φορά μπαίνουν στο «παιχνίδι» για τον Μολδαβό ακραίο αμυντικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης