Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αντί να στείλουν τον Βάτσιο σπίτι του, τον όρισαν ξανά (video)

Αντί να στείλουν τον Βάτσιο σπίτι του, τον όρισαν ξανά (video)
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 12:27

Τα αίσχη των «εξυγιαντών» συνεχίζονται. Και όσο οι υπερομοσπονδίες δεν παρεμβαίνουν, για να διαγράψουν από τον χάρη εκείνους που έχουν ως στόχο να διαλύσουν τα πάντα στο ποδόσφαιρό μας, για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, αυτά θα συμβαίνουν… Αντί να στείλουν τον Βάτσιο σπίτι του, τον όρισαν ξανά. Μία απόφαση-πρόκληση από τον Στιβ Μπένετ, ο οποίος αντί να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του εν λόγω διαιτητή και να τον στείλει σπίτι του, λίγες ημέρες μετά τα όσα απίθανα συνέβησαν στο Ρέντη, στη Σούπερ Λιγκ 2, τον όρισε ξανά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η «εξυγίανση» είναι εδώ και δρα κατά το δοκούν. Ο ρέφερι που προκάλεσε την ποδοσφαιρική κοινότητα με τη διαιτησία του στο Ολυμπιακός Β’-Κηφισιά, ορίστηκε εκ νέου, λίγες μέρες μετά… Συνεχίζουν να προκαλούν οι «εξυγιαντές» και η κομπανία τους. Ο Βάτσιος έπρεπε να έχει μπει στην άκρη, μετά τα όσα έκανε το περασμένο Σάββατο. Και όμως. Τον έχουν εδώ και τον ορίζουν…

Για όσους… ξεχνούν:

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώνει τη δουλειά (videο)

Ολοκληρώνει τη δουλειά (videο)

Πάμε να θυμηθούμε πως ο Ολυμπιακός απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, απέναντι στον Ατρόμητο, έχοντας απόψε το 4-1 στο «τσεπάκι», από το πρώτο ματς.