Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Περιμένει να δει ο Μίτσελ

Περιμένει να δει ο Μίτσελ
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 17:46

Το 4-1 του πρώτου αγώνα, δίνει στον Μίτσελ τη δυνατότητα να αλλάξει πράγματα, να δώσει ευκαιρίες στο ματς του Περιστερίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εικόνα του Ολυμπιακού θα επηρεαστεί.

Ο Ισπανός τεχνικός άλλωστε, πήρε και βασικούς παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, θα κάνει μια μίξη και ευελπιστεί πως η ομάδα δεν θα δοκιμαστεί ψυχολογικά σε αυτό το ματς. Αναμένει να δείξουν καλή εικόνα αυτοί που θα παίξουν και να πάρουν φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, γιατί όχι και με δεύτερη νίκη.

Εκεί που θα τους περιμένει ο Άρης, σε μια ακόμη δύσκολη σειρά.

Ο Μίτσελ έχει κατασταλάξει σε ένα βασικό κορμό, εμπιστεύεται μια συγκεκριμένη εντεκάδα, αλλά θέλει από αυτούς που θα παίξουν να δει μια καλή εικόνα. Να του δείξουν πως μπορεί να τους υπολογίζει στη δύσκολη συνέχεια που θα έχει πολλές υποχρεώσεις για τους «ερυθρόλευκους», σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Μένει βέβαια να δούμε αν ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο σε κάποιον από τους παίκτες που δείχνουν εκτός μέχρι στιγμής. Και τα φώτα εδώ, πέφτουν στον Ουί Τζο Χουάνγκ και στον Σισέ. Γύρισαν στην αποστολή, λογικά θα αγωνιστούν, αλλά ο Μίτσελ είναι αυτός που ξέρει καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

Καταλύτης!

Καταλύτης!

Ο Κώστας Φορτούνης έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση και έχει πάρει τον Ολυμπιακό από το χέρι. Όπως πρέπει…

Έβγαλαν... λάδι την ΑΕΚ!

Έβγαλαν... λάδι την ΑΕΚ!

Αν και υπότροπη δεν απειλείται με ποινή έδρας για τις προσωρινές διακοπές από τα καπνογόνα και την κροτίδα στον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό. Ούτε για την κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Μπρινιόλι ή την εισβολή οπαδών στο τέλος.