Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Καταλύτης!

Καταλύτης!
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 16:59

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας ποδοσφαιριστής ιδιαιτέρως καταλυτικός, για την εικόνα του Ολυμπιακού. Είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, ένας παίκτη-καταλύτης, για την αγωνιστική λειτουργία του Θρύλου, στο χορτάρι. Ο Κώστας Φορτούνης έχει την ικανότητα να κάνει τη διαφορά, για τον Ολυμπιακό. Έχει την ικανότητα να παίρνει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγεί μπροστά. Τις ικανότητές του ποτέ κανείς δεν τις αμφισβήτησε. Κάθε άλλο. Την τρομερή του κλάση, επίσης. Κανείς ποτέ δεν την έβαλε στην άκρη. Ωστόσο, ο Έλληνας άσος είχε βγει εκτός ρυθμού. Ατύχησε και με τον τραυματισμό και έμεινε πίσω. Όπως πίσω μένουν τώρα όλα αυτά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση και έχει πάρει τον Ολυμπιακό από το χέρι. Όπως πρέπει… Σκοράρει, δημιουργεί, βγάζει ασίστ, πασάρει. Τρέχει και πιέζει, ενισχύοντας τη συνολική λειτουργία πίεσης του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης έχει πάρει ξανά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι του. Ακόμη και όταν δεν σκοράρει, όπως συνέβη στον Βόλο, προσφέρει.

Ο… νέος και βελτιωμένος Φορτούνης έχει βρει ήδη τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (2 στα Γιάννενα και 1 στον Ιωνικό) και έχει και μια ασίστ με τον Αστέρα Τρίπολης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε ματς που περνάει, ο Θρύλος βλέπει ολοένα και περισσσότερο ότι μπορεί να βασίζεται επάνω του. Όπως μπορούσε και πριν την ατυχία του με τους τραυματισμούς. Ίσως και ακόμη περισσότερο, γιατί πλέον ο Κώστας Φορτούνης είναι πιο ώριμος από ποτέ… Καταλύτης.

Διαβάστε επίσης

Έβγαλαν... λάδι την ΑΕΚ!

Έβγαλαν... λάδι την ΑΕΚ!

Αν και υπότροπη δεν απειλείται με ποινή έδρας για τις προσωρινές διακοπές από τα καπνογόνα και την κροτίδα στον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό. Ούτε για την κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Μπρινιόλι ή την εισβολή οπαδών στο τέλος.