Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σχολή «επενδυτή» ο πρόεδρος της Κορίνθιανς: «Κάναμε πρόταση, ήλπιζα να μην πει ναι»

Σχολή «επενδυτή» ο πρόεδρος της Κορίνθιανς: «Κάναμε πρόταση, ήλπιζα να μην πει ναι»
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 13:49

Σάλος έχει γίνει με τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Αραβία. Κατά πολλούς σήμανε το τέλος εποχής του μεγάλου σταρ, αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλη φορά… Εδώ θα ασχοληθούμε με την κορυφαία δήλωση του προέδρου της Κορίνθιανς. Η ομάδα του φερόταν να ήταν ανάμεσα σε εκείνες, οι οποίες είχαν πλησιάσει τον παγκόσμιο Πορτογάλο, κάνοντας πρόταση για να τον αποκτήσουν. Αλλά όπως φαίνεται, παρότι αυτό όντως έγινε, ο Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες, ήλπιζε να… μην τη δεχθεί αυτή την πρόταση, ο Κριστιάνο! Το είπε ο ίδιος!

Σχολή «επενδυτή» ο πρόεδρος της Κορίνθιανς: «Κάναμε πρόταση, ελπίζαμε να μην πει ναι»! Πρέπει να έχει μελετήσει τις μεθόδους του γατούλη, ο άνθρωπος. Δεν εξηγείται διαφορετικά η θεϊκή ατάκα που ξεστόμισε. «Κάναμε μια προσφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ίσες απολαβές με εκείνες που λάμβανε στη Γιουνάιτεντ και διετές συμβόλαιο. Ξέρω ότι είχε προτάσεις και από την Ευρώπη, αλλά η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία ήταν 20 φορές μεγαλύτερη.

Μίλησα 6-7 φορές με τον Ζόρζε Μέντες και τελικά, στείλαμε πρόταση μέσω άλλου ατόμου. Έκανα την πρόταση και ήλπιζα ακόμα και να μην τη δεχθεί (γέλια). Αστειεύομαι, είχαμε ήδη προειδοποιήσει πολλούς συνεργάτες, οφείλαμε να προσπαθήσουμε», είπε ο Άλβες.

Περήφανος ο γατούλης, που οι μέθοδοί του κάνουν τον γύρο του πλανήτη. Σκεφτείτε πόσες φορές θα έχει κάνει πρόταση σε παίκτες και θα ήλπιζε να πουν όχι, για να μην πληρώσει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης