Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός εξτρέμ αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης, ως δανεικός από τον Θρύλο και μετρά έως τώρα εννιά συμμετοχές και τέσσερα γκολ.
Ο 28χρονος άσος των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουμε, ότι είναι απλώς ένας δανεισμός και δεν είναι μόνο δική μου απόφαση το αν θα μείνω ή όχι. Απολαμβάνω την παραμονή μου εδώ, γιατί η καριέρα μου προχωράει. Αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον μου. Κάποιοι (σ.σ. παίκτες των Πειραιωτών) θέλουν να επιστρέψω. Μου είπαν ότι με ακολουθούν στα social media και χαίρονται που βλέπουν να τα πηγαίνω καλά».
Καμία διάταξη για την επαγγελματική διαιτησία και για κλήρωση αθλητικών δικαστών στην έκτακτη καταστατική ΓΣ της ΕΠΟ στις 3/2. Πρόκληση η διεξαγωγή της στο ξενοδοχείο του Σαββίδη.