Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το σκάνδαλο στο ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 (και) με... σφραγίδα Μάνταλου

Το σκάνδαλο στο ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 (και) με... σφραγίδα Μάνταλου
Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 11:26

-Εχει ξεφύγει η ΚΕΔ των Μπένετ, Μάνταλου, προσπαθώντας να βγάλουν τυφλούς όλους τους φιλάθλους.

-Το... σκάνδαλο στο ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 (επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν πριν το γκολ του Ινγκασον που έκρινε και το ματς) έχει και σφραγίδα Μάνταλου.

- Tο αρμόδιο μέλος της ΚΕΔ για θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης της διαιτησίας Σταύρος Μάνταλος ήταν παρατηρητής του Ούγγρου Μπόγκαρ και σύμφωνα με πληροφορίες στην έκθεσή του τον βγάζει λάδι.

-Εχουμε και λέμε: Αυτό που είδε όλη η Ελλάδα (σ.σ. το επιθετικό φάουλ πριν το 1-0) δεν ...είδε ο Μπόγκναρ, δεν ...είδε ο VAR (επίσης Ούγγρος) Μπέρκετ, δεν το είδε ο παρατηρητής τους Σταύρος Μάνταλος!

-Μια ωραία ατμόσφαιρα!

-Αυτό δεν είναι διαιτησία, μπήκαμε στη... σφαίρα της παρωδίας!

-Όταν όμως ο ΠΑΟΚ κατασκεύασε παράπονα, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη διαιτησία του Λετονού Τρειμάνις και για τον Πορτογάλο VAR Πινέιρο ο Μπαλτάκος και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ σύρθηκαν σε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ και στις ΠΟ Λετονίας και Πορτογαλίας για να τιμωρηθούν οι ρέφερι.

-Εννοείται ότι οι αρμόδιοι είδαν τη φάση, άγνωστο αν έβαλαν τα γέλια καθώς διαπίστωσαν ότι οι διαιτητές ήταν δίκαιο και η επιστολή κατέληξε στον κάλαθο τον αχρήστων. Οι δε ρέφερι ορίστηκαν κανονικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Λευκή πετσέτα» ο Μπαλτάκος

«Λευκή πετσέτα» ο Μπαλτάκος

Καμία διάταξη για την επαγγελματική διαιτησία και για κλήρωση αθλητικών δικαστών στην έκτακτη καταστατική ΓΣ της ΕΠΟ στις 3/2. Πρόκληση η διεξαγωγή της στο ξενοδοχείο του Σαββίδη.