Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προχωράει του Κούντε στην Μπόχουμ

Προχωράει του Κούντε στην Μπόχουμ
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 14:29

Ο Κούντε δεν κατάφερε να βρει στον Ολυμπιακό τη μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Δεν κατάφερε να πείσει, με την απόδοσή του, ούτε τον Μίτσελ, ο οποίος του έδωσε κάποιες ευκαιρίες, στην Ευρώπη. Έτσι, αναχωρεί για… άλλες πολιτείες. Συγκεκριμένα… γερμανικές. Πιο ειδικά, πάει Μπόχουμ.

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες γύρω από το θέμα. Ο Κούντε φέρεται να είναι ήδη στη Γερμανία και να περνάει ιατρικά, προκειμένου να προχωρήσει η μετακίνησή του, στην Μπόχουμ. Όλα δείχνουν ότι θα πάει εκεί για 1,5 χρόνο, με τη μορφή δανεισμού. Πληροφορίες ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως εφόσον η Μπόχουμ παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή και εκείνος θα παραμείνει εκεί. Μένει να φανεί, εφόσον ο δανεισμός ολοκληρωθεί, εάν αυτοί είναι οι όροι του.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλήρες κέντρο, με Εμβιλά, Χουάνγκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Μπουχαλάκη (τυχαία η σειρά) και έτσι ο Κούντε δεν αναμενόταν να βρει χρόνο συμμετοχής, περισσότερο από όσο είχε μέχρι στιγμής. Έτσι, από τον Ολυμπιακό προχωρούν με τον δανεισμό του και την προοπτική στο μέλλον να τον πουλήσουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης