Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πάει δανεικός ο Νταμπό

Πάει δανεικός ο Νταμπό
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 13:54

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό παίρνει την ευκαιρία να παίξει σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, ως δανεικός από τον Θρύλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ομάδα η οποία θέλει να τον αποκτήσει, με τη μορφή δανεισμού, είναι ο Λεβαδειακός. Και όλα δείχνουν ότι εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο νεαρός, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Νταμπό είχε πάει με την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία της στην Ισπανία, όπου δούλεψε δίπλα στους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ. Έχει μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες του Ολυμπιακού Β’, όμως στο λιμάνι τον πιστεύουν και δείχνουν να θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, από εκείνο της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να δανείσει τον Νταμπό στον Λεβαδειακό. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο επί του θέματος, οπότε… αναμένουμε.

Διαβάστε επίσης