Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτη φορά μετά από καιρό Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης

Πρώτη φορά μετά από καιρό Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 13:22

Έκπληξη προκαλεί ο ορισμός των διαιτητών του αγώνα της Κυριακής. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ορίστηκαν σε ματς του Ολυμπιακού μαζί οι Παπαπέτρου (πρώτος διαιτητής) και Τσαγκαράκης. Αυτοί σφυρίζουν στο Πανθεσσαλικό. Δύο διαιτητές οι οποίοι τελευταία φορά είχαν παίξει μαζί τον Ολυμπιακό πριν από… δύο χρόνια.

Το ματς της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμο και στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί, ως προς το πως θα εμφανιστεί η ομάδα, απέναντι στον Βόλο. Δεν θέλουν οι Πειραιώτες επ’ ουδενί να δώσουν δικαίωμα για… «εξυγίανση» εις βάρος τους. Στόχος είναι να πάρουν μια καθαρή νίκη, ει δυνατόν από νωρίς με ένα καλό προβάδισμα, για να… τελειώνουν. Και να περιμένουν στη συνέχεια την έκβαση του αθηναϊκού ντέρμπι, για να δουν πόσο πιο κοντά στην κορυφή θα βρεθεί.

Πάμε να δούμε όλη τη διαιτητική ομάδα:

ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική

6/1/2023 - 16:00

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Ψάρρης (Ζακύνθου)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR-AVAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας)

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Κλασσική περίπτωση βλάβης

Με αφορμή το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του με τον Άρη, που κακώς μέτρησε, παραθέτουμε ορισμένες σκέψεις για το πως λειτουργεί το VAR στην Ελλάδα.